OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

KLAFF

KLAFF – Klar for fremtiden!

KLAFF er et samarbeid mellom Fauske kommune, NAV Indre Salten og Nordland fylkeskommune.

KLAFF er et tiltak for ungdom utenfor arbeid og utdanning i aldersgruppa 15-21 år og holder til i et nyoppusset bygg på Søbbesva  i Fauske.

Klaff er et tilbud for ungdom som måtte trenge og ønske noe å gjøre hvis de ikke er elev eller i arbeid.

KLAFF tilbyr både faglig og sosial hjelp.

KLAFF er ikke skole, men man kan få veiledning fra faglærere opp mot privatisteksamen hvis man ønsker dette.

KLAFF tilbyr også opplegg for den enkelte etter nærmere avtale; trening, matlaging, arbeidspraksis, arbeid på verksted – eller noe annet som den enkelte kan tenke seg å drive med.

KLAFF har de siste 3 årene hjulpet mange ungdommer i Indre Salten; kanskje KLAFF kan få hjelpe deg også?

KLAFF finner du ved å henvende deg til OT-medarbeiderne Hilde eller Jorunn. Du kan også få kontakt med KLAFF gjennom å kontakte elev- og lærlingetjenesten ved Fauske vgs eller Saltdal vgs

Hilde E Båtsvik, E-post hilbat@vgs.nfk.no, Tlf 75 65 20 50, Mobil 951 79 945

Jorunn Næstby Oseng, E-post jorose@vgs.nfk.no, Tlf 75 65 20 13, Mobil 995 86 106