OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Biblioteket

Biblioteket har 2 avdelinger, Vestmyra (hovedskolen) og Søbbesva (yrkesfag/OPUS/Nettskolen/fagskolen).

Alle elever og ansatte er lånere ved begge avdelingene.

Klikk for stort bildeVestmyra Klikk for stort bildeSøbbesva

Hva vi har:

På biblioteket har vi bøker, blader, tegneserier, filmer som du kan ha bruk for i skolefagene eller i fritiden. Her kan du finne fra det helt enkle om et emne til det mer avanserte. Hvis det er noe du savner, kan vi låne det fra et annet bibliotek eller kjøpe det inn.

På Vestmyra har vi to stasjonære pc’er som du kan bruke på biblioteket. Trenger du å skrive ut, kopiere eller skanne så hjelper vi deg med det og!

Vi er to ansatte som tilbyr en generell innføring i bibliotekbruk for nye elever. Vi tilbyr søkekurs i trykte og digitale kilder, kildebruk og kildekritikk, litteraturformidling og forfatterbesøk hvis det er ønske om dette. Spør oss gjerne om det er noe du lurer på!

Vi veileder deg gjerne i søking eller bidrar med lesetips!

Biblioteket bruker datasystemet Mikromarc, og her kan du søke i bibliotekets egen base og basene til alle videregående skoler i Nordland: