OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Biblioteket

Biblioteket finner du på Vestmyra.

Alle elever og ansatte er lånere ved begge avdelingene. Avdeling Søbbesva er bare bemannet ved skolestart og skoleslutt og etter avtale med avdelingsleder/faglærere. Elever på Søbbesva kontakter sin kontaktlærer/faglærer når det gjelder lån av lærebøker og kan ellers låne det som er på hylla i kantina med PocketID på selvbetjeningsautomaten. 

 

Biblioteket på Vestmyra

Høsten 2023 er biblioteket åpent mandag til fredag kl. 0810-1540

Biblioteket vil være bemannet:
mandag kl. 1210-1540
tirsdag kl. 1400-1520
onsdag kl. 0810-1140
torsdag kl. 0810-0950 og 1210-1240 

Hva vi har:

På biblioteket har vi bøker, blader, tegneserier, filmer som du kan ha bruk for i skolefagene eller i fritiden. Her kan du finne fra det helt enkle om et emne til det mer avanserte. Hvis det er noe du savner, kan vi låne det fra et annet bibliotek eller kjøpe det inn. 

På Vestmyra har vi to stasjonære pc’er som du kan bruke på biblioteket. Trenger du å skrive ut, kopiere eller skanne så hjelper vi deg med det og!

Det er en ansatt som tilbyr en generell innføring i bibliotekbruk for nye elever. Biblioteket tilbyr søkekurs i trykte og digitale kilder, kildebruk og kildekritikk, litteraturformidling og forfatterbesøk hvis det er ønske om dette. Spør gjerne om det er noe du lurer på!

Vi veileder deg gjerne i søking eller bidrar med lesetips!   

Biblioteket bruker datasystemet Bibliofil og her kan du søke i bibliotekets egen base og basene til alle videregående skoler i Nordland.