OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Aktuelt

 

Ved skolestart høsten 2022 tar Nordland i bruk nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). VIS er en nasjonal løsning, og Nordland er det nest siste fylket som tar løsningen i bruk. 

 

Systemet er fortsatt under utvikling, og det er dataselskapet Visma Enterprise AS som står for arbeidet. Visma Enterprise er et av Norges og Europas største selskap i sitt slag.

 10. oktober er Verdensdagen for psykisk helse. Årets tema er «Vi trenger hverandre. Løft blikket!» Ingen er bare det du ser. Men vi trenger at noen ser det.

Vi i ungdommens fylkesråd ønsker å kartlegge hvor i Nordland det er ikke-korresponderende eller manglende kollektivtilbud, som spesielt påvirker ungdom. Målet med denne undersøkelsen er å kunne forbedre kollektivtilbudet til ungdom i Nordland. 

  

 Årets tema er «livet før og etter en pandemi», og mer enn noen gang er det viktig at vi på skolen i teamet rundt ungdommene våre følger opp og bruker de ressursene vi har tilgjengelig i forbindelse med markeringen av denne dagen.

Fra lørdag 25. september kl. 16 går vi over til en normal hverdag med økt beredskap. Det er ikke lenger nødvendig med kontaktreduserende tiltak i barnehager og skoler. Trafikklysmodellen kan bare videreføres eller tas i bruk dersom den enkelte kommune mener at smittesituasjonen krever lokale tiltak.   

På grunn av korona og behovet for varsling trenger vi informasjon om alle elever og deres foresatte. Vi samler derfor informasjon via elektronisk skjema hvor alle elever kan legge inn oppdaterte opplysninger om seg selv og foresatte. 

 Vi har for øyeblikket noen ledige skoleplasser på følgende linjer
Vg1 bygg og anleggsteknikk
Vg2 arbeidsmaskiner
Vg2 transport og logistikk
Dersom du er interessert i skoleplass; send søknad via linken under, eller send e-post til post.fauske@vgs.nfk.no
https://www.nfk.no/sd/skjema/NFK267/

Fine oppstartsaktiviteter for klassemiljøet… 😊