OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Hilsen fra ordfører i Fauske kommune

Tusen takk for at du hjelper oss gjennom pandemien. Vi vet at mange av dere har det vanskelig i denne perioden med korona. Men vi trenger at du holder ut enda en stund – til vi er i mål.

Hensikten med disse reglene/oppfordringene er nettopp å fortsette å ha lite smitte slik det har vært den siste tiden. Det er mange land der ungdom må holde seg hjemme hele tiden på grunn av lock-down, og dit ønsker vi oss ikke.
Gjør de enkle tingene som å vaske hender og holde avstand, hold deg hjemme hvis du har symptomer, og test deg, selv ved milde symptomer.
Vi vet at mange har kuttet ut fester og feiringer, og det står det respekt av. Det blir rikelig med tid for sosiale sammenkomster, og anledning til en fest – senere. Det er viktig at vi begrenser sosial kontakt nå.
En siste påminnelse; dersom du er satt i karantene, er det viktig å ha respekt for dette.
Koronatelefonen er 75 60 49 99. Du kan også ringe legevakta 116117.
Hilsen ordfører Marlen Rendall Berg