OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Covid-19 tiltak

Klikk for stort bildeHei, elever!
Fauske kommune er nå på tiltaksnivå C i forhold til Covid.

Fauske vgs driftes fortsatt på gult nivå slik vi har gjort de siste ukene. I tillegg betyr kommunens tiltaksnivå at dere må bruke munnbind ved bruk av buss/taxi til og fra skolen.
Vi ber alle være spesielt flinke med håndhygiene, holde god avstand til andre og ha få nærkontakter både på skole og fritid. Har du symptomer på sykdom, skal du være hjemme.
Elever som er bekymret, tar kontakt med sin kontaktlærer.
Fauske vgs holder hyppig kontakt med Fauske kommunes smittevernlege og vurderer situasjonen fortløpende i samarbeid med helsetjenesten.